La neu.

La veritat és que mai havia viscut en un lloc on la neu durara tant.

Normalment sempre he conegut nevar i a les poques hores tot desfet i ni rastre.

Això si, a Berlín tot és diferent. Fa unes dues setmanes que van començar a caure els primers flocs de neu. La veritat és que pareixia que mai anava a parar de nevar, i amb la neu va vindre el gèlid fred. Dues setmanes després tot continua blanc, quasi que tots els dies cau un poc de neu i la ciutat guanya. Per la nit hi ha més llum als carrers perque no sé si serà tota Alemanya així, però lo que és Berlín, de faroles i enllumenat en té poc, els carrers solen ser prou oscurs per la nit, però la neu dona un aspecte de llum.

Amb aquest fred, toca abrigar-se i per tant el instrument més important són un bon parell de botes, perque si camines en les teues “deportives” acabes congelat perdut. La neu és congela i neva sobre allò congelat, i clar veus a molta gent esbarar-se i plassh a terra, inclús t’entren ganes de riure… i mentre penses haah que ostia s’ha pegat, te s’asbara a tu el peu i ala, “a qui es burla, el dimoni li furga”. Així que bé, hi ha que adeprendre a caminar amb prou calma sobre la neu.

El que deia, que la neu canvia la ciutat i la fa molt més bonica, les cançons nadalenques sonen en la radio a tota hora i inclús el passeig a la Universität pareix tret d’alguna pel·lícula. Ací vos deixe la entrada a la meua facultat.

IMAG0569

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s