Hello World ! Hallo Welt!

Hola amics, no tan amics i família !

 Com molts sabeu el pròxim Octubre marxe a viure a Berlín on faré les meues últimes assignatures i el Projecte Final de Carrera en la Tecnische Universität Berlin.

Fer-se un blog (fer-se’l a un mateix) a poca gent li interessa a part de “al susodicho”, als amics d’aquest i a la família. Tots ells molt orgullossos i d’alguna manera seguidors del seu amic, germà, fill o company.

Però aquest blog no. Estic d’Erasmus en Berlín. No pretenc que ningú em pare per a preguntar-me que perquè no actualitze, que si el que conte és veritat o no, o que em llig moltes nits sentat al seu escritori amb un tros de pizza a les mans i el Wyoming de fondo. Aquest blog és igual que molts altres, i sóls pretenc que els que em llegiu conegueu un poc més de Berlín, la cultura alemana, com és la vida erasmus i com no, de mí.

CAT. Sobre la llengua en la que escriure al blog, serà qüestió de com em senca cada dia. Però vamos, si algú té algún dubte o no ho acaba d’entendre, amb el Google Chrome hi ha una ferramenta molt bonica que vos traduirà el blog tan sols apretàn el botó dret del ratolí.

ESP. Se puede traducir muy fácilmente el texto de las publicaciones con el Google Chrome, simplemente haciendo un click con el botón derecho del ratón.

 ENG. Translating this blog will be as easy as clicking the right-bottom of your mouse whilst using Google Chrome, with its translation tool. 

Bis Bald! ( o lo que ve a ser un “Fins prompte”).

Anuncios

2 pensamientos en “Hello World ! Hallo Welt!

  1. Esto esta muy bien, seguire tus andanzas por Berlin… Espero que todo te vaya muy bien!!, y que aprendas un monton de aleman… Saludos desde Almeria!!

  2. Ortisssss…. macaguen la mar salà!!!!!…. M’ENCANTARÀ seguir-te per ací, sé que es tenen que passar coses interessants, i coses de unes grans rises…. i per supossat espere formar part algun dia d’una d’eixes aventuretes!!! Besaetes……..MUAKKKK

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s